maandag 5 augustus 2013

Favorieten #4 beautyblogs + hun Youtube-Kanalen!

Blogs ik vind het echt zo leuk, en natuurlijk heb ik zelf ook een blog! Vandaag laat ik jullie zien wat mijn favorieten beautyblogs zijn! + You-Tube filmpjes!

Als eerste http://www.beautygloss.nl/ het beautyblog van Mascha! Misschien of waarschijnlijk ken je haar wel, omdat ze de grootste beautyblogger van Nederland is! Ik vind het super leuk hoe je artikels maakt, en hoe je filmpjes maakt. Vooral omdat je nu een maand lang elke dag een video online zet! Dat is echt tof, vind ik. Je zit altijd vol met leuke ideeën, ga zo door! Ik vind dat je het echt heel goed doet, bravo Mascha!

 
Dan http://veracamilla.nl/ ook echt een super leuke beautyblogger! Ik vind de foto's die je  maakt op je site ook altijd zo mooi en zo. En de manier waarop je op je blog schrijft is ook zo heerlijk om er naar te lezen.  En je filmpjes op You-Tube kijk ik ook altijd trouw. Ga zo door Vera!
Dan zijn we al weer aangekomen bij nummertje 3! En dat is dan http://www.teskuh.nl/, ook een super leuke beautyblogger! Ik vind vooral je filmpjes heel leuk, de manier waar op je het verteld en zo! En de US FOODZ, of Candy Online unboxing video's vind ik ook zo leuk. En niet te vergeten de Japanse snoep video's!

 
Dan mijn laatste favoriet, een iets jongere blogger: http://lenette12345.blogspot.nl/ Lenette Hermsen, ik heb af en toe ook filmpjes bekeken. Van toen je nog in groep 8 zat of in de 1e! Ik ga over 2 weekjes naar de middelbare, en dus dan wist ik dat het met die leeftijd ook gewoon mogelijk is om te bloggen of filmpjes maken. Ga zo door Lenette!
 

Dit was het dan mijn artikel over blogers en hun Youtube-Kanalen, bedankt voor het lezen en tot snel! Heb je nog een vraag laat het alsjeblieft achter bij de reacties!


Geen opmerkingen: