vrijdag 30 mei 2014

Update :)


Hoi lieve lezers!
Ik heb vandaag weer een update artikel voor jullie. Ik ben vandaag lekker vrij, dus kan ik meer bloggen en video's maken!

zondag 25 mei 2014

Video - 15 questions nobody asks


Hoi iedereen, vandaag heb ik weer een video voor jullie! Namelijk een tag: de 15 questions nobody asks tag. Ik vond deze tag heel erg leuk dus wilde ik hem graag doen! En eindelijk is er weer een nieuwe video online, het duurde even. Maar in mijn video vertel ik er ook nog wat meer over! Dus veel plezier met kijken! En nog een fijne zondag!

vrijdag 23 mei 2014

Favourite songs - at the moment



Hoi iedereen, vandaag laat ik jullie weer mijn favoriete liedjes van het moment zien! Zoals jullie misschien al weten ben ik fan van Justin Bieber. Dus zal ik ook wat liedjes van hem kiezen, maar niet allemaal. Ten eerste dat wordt teveel, en ten tweede niet op elk moment luister ik elk liedje evenveel! Anyway, laten we beginnen!

zaterdag 17 mei 2014

Greece 14 - foto's

Hoi iedereen, vandaag heb ik een fotoartikel over mijn vakantie in Griekenland, op het eiland Kos! Dus veel plezier!

vrijdag 9 mei 2014

Video: haul met oa Zara, H&M en De Bijenkorf!



Hoi iedereen, vandaag heb ik weer een nieuwe video voor jullie. En deze video stond al een week geleden op mijn YouTube-Kanaal, sorry voor de vertraging. Maar ik was in Griekenland zoals ik al vertelde, en ik ben gister middag weer terug gekomen! En het was echt super leuk.