zaterdag 29 maart 2014

#Update :)



Hoi iedereen, vandaag heb ik een update artikel voor jullie, want het is al best wel lang geleden, dat ik geblogd heb voor jullie! Sorry daar voor, maar ik had het best wel druk!

Ten eerste wil ik zeggen, dat ik woensdag jarig was, en ik een nieuwe camera heb gekregen yay! Een Canon Ixus 135. En ik ben er echt heel blij mee, hij is klein en compact, hij stelt vanzelf scherp. En ja ik vind hem heel erg fijn, en hopelijk kan ik hier mooiere video's mee maken, dan met mijn JVC. Nou ja, eigenlijk is ie van m'n ouders!

Verder ga ik in mei naar Griekenland, en daar heb ik echt super veel zin in! Laat maar weten, of ik daar moet vloggen ja of nee. Ik ga naar het eiland Kos. Ik ben daar vorig jaar ook geweest, en ik vind het daar echt heel mooi! En ik hoop dat ik daar internet heb, dat zou ook wel fijn zijn!

Verder ga ik proberen morgen of volgende week een review online te zetten, want dat is al best wel lang geleden. En zoals ik al zei, vind ik reviewen nog steeds heel leuk! Maar het probleem is, het kost gewoon best wel veel tijd. Dus vandaar.

En vandaag was het ook echt super lekker weer, ik heb heerlijk buiten gezeten! De zon maakt me blij, love it!

Ik hoop dat jullie dit  update artikeltje leuk vonden, bedankt voor het lezen, bye!

woensdag 19 maart 2014

Rotterdam - vlog!


Hoi iedereen, vandaag heb ik een vlog voor jullie. Want ik ben vorige week namelijk naar Rotterdam geweest. En deze video stond al een paar dagen geleden op mijn You-Tube-kanaal. Dus sorry voor de vertraging, maar ik hoop toch dat jullie het nog een beetje leuk vinden!

vrijdag 14 maart 2014

My life in pictures - maart 2014

Hoi iedereen, vandaag laat ik weer wat foto's aan jullie zien! Het is al een tijdje geleden. En volgensmij noemden ik het eigenlijk: ''foto artikel'' ofzo iets. Maar my life in pictures, vind ik toch wat leuker klinken! Ik heb weer een aantal leuke foto's en die wil ik graag aan jullie laten zien, en er iets bij vertellen!


dinsdag 11 maart 2014

Tips tegen onzuiverheden!



Hoi iedereen, vandaag heb ik weer een beetje een beauty gerelateerd artikel voor jullie. Want dat is al best wel lang geleden, en ik vind het toch wel heel leuk! Niet echt helemaal beauty maar verzorging. Verder komt er deze week waarschijnlijk ook weer een review online over 2 haar producten! En een outfit of the Day is ook al lang geleden! Dus laat maar weten wat jij leuk vind!

zondag 9 maart 2014

Nieuwe video: Favoriete nagellakjes!


Hoi iedereen, vandaag heb ik weer een video voor jullie. En deze heb ik gisteren al online gezet, (op youtube) en op m'n blog een dagje later!

zaterdag 8 maart 2014

Mijn 2 favoriete quotes!



Hoi, vandaag laat ik jullie mijn favorieten quotes zien! Ik heb 2 favoriete quotes, en ik wilde die toch heel graag aan jullie laten zien! Omdat ik ze heel belangrijk vind! Dus ja, let's begin!

vrijdag 7 maart 2014

#update :)



 Hey guys! Vandaag heb ik weer een update voor jullie, en ik doe denk ik best regelmatig updates. Maar ik vind dat wel leuk en handig. Want jullie zijn tenslotte mijn lezers, en jullie moeten natuurlijk wel het een en ander weten!

Zoals jullie weten heb ik vakantie, maar jammer genoeg is de vakantie bijna voorbij want ik moet maandag weer naar school :(

donderdag 6 maart 2014

Favorieten van februari 2014


            Hoi iedereen, vandaag laat ik jullie mijn favorieten zien van februari!

maandag 3 maart 2014

The ''favourite'' tag


Hoi iedereen, vandaag heb ik weer een artikel voor jullie met een nieuwe video die ik heb geĆ¼pload op You-Tube of course!

zondag 2 maart 2014

Ik wil een Q&A gaan doen!



Hoi iedereen. Voor de mensen die mij op You-Tube volgen, ik wil een Q&A gaan doen, en ik wilde jullie vragen of jullie vragen achter zouden willen laten.

zaterdag 1 maart 2014

Vakantie


Yes, het is eindelijk zo ver! Ik heb vakantie, en dat betekent: meer bloggen!