zaterdag 30 november 2013

Sweetie Pie Shower Jelly van Lush

Hoi iedereen, vandaag review ik voor jullie de Sweetie Pie Shower Jelly van Lush. Zoals je aan de naam misschien al hoort, is het een jelly product.

vrijdag 29 november 2013

25 vragen tag


Hoi iedereen, vandaag heb ik de 25 vragen tag voor jullie. Ik zag hem bij Sabrina (a Lovely dreamer). En ik vond het een leuke tag, met veel random vragen. Dus dacht ik laat ik hem overnemen! Let's begin!

dinsdag 26 november 2013

Embellish 3D manicure van Primark




Hoi iedereen. Vandaag heb ik weer een review voor jullie van Primark. Over: caviar nails! Dus ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

zondag 24 november 2013

Primark spotty nail polish


Hoi iedereen. Zoals ik al vertelde in mijn vorige artikel ben ik naar de Primark in Eindhoven geweest. En ik had daar ook wat nageldingetjes gekocht. En daar zou ik nog artikelen van maken. Dus dat ga ik vandaag doen!


Ik kocht deze super leuke nagellak met stippeltjes. De lak heeft een licht roze kleur. Met zwarte stippeltjes maar door de roze nagellak zijn het een stuk lichtere stippen. En lijkt het een beetje blauwig. Ik zag deze nagellak en ik vond hem wel heel erg leuk. Apart. En op je nagels zit ie ook heel erg mooi. Een super duper goede dekking heeft deze lak niet. Maar dat komt denk ik ook omdat ik niet 2 laagjes heb aangebracht. En wat me opviel, was dat het de nagellak een apart geurtje heeft. Eigenlijk best wel lekker, het staat volgens mij niet op de verpakking of zo maar ja dat viel me op! En het kwastje vind ik ook fijn, niet te dun en niet te dik. Bijvoorbeeld de nagellak van Catrice heeft wat dikkere kwastjes en die van Etos een stuk dunner. Soms vind ik dat ook wel fijn, maar een beetje der tussen in vind ik nog fijner. De prijs van deze nagellak was 1,50. Dat vind ik ook helemaal niet duur, voor zo'n leuke nagellak! De verpakking vond ik ook leuk, hij is helemaal omringd met gouden stippen en de binnenkant heeft ook een mooi goud kleurtje.

Dit was mijn artikel over de nagellak van Primark. Bedankt voor het lezen, doei!

 

zaterdag 23 november 2013

Een avondje naar de Primark in Eindhoven


Hoi iedereen. Zoals ik al zei in mijn vorige artikel, is er in Eindhoven een Primark geopend. En zou ik er ook heen gaan. Dus ben ik er gisteren avond heen geweest, want het was koopavond! Ik ben er met mijn moeder heen gegaan, en we waren al wat later omdat we een beetje in de file stonden. En voordat we naar binnen konden, moesten we in de rij staan.. Ik dacht eerst dat het echt super lang duurde, maar het viel echt reuze mee! Uiteindelijk heb ik echt veel leuke dingetjes gekocht. Een lekker warm blauw vest, een bidon met snorretjes. En wat nagellak. Voor de rest hebben we ook nog wat dingetjes voor in huis gekocht, zoals een warm fleece deken, kaarsen enz. Van de nagellak dingetjes komt nog een review online! We hadden niet zo heel erg veel tijd, dus konden we niet alles super goed en lang bekijken. Maar toch heb ik veel gezien, en leuke dingen gekocht. En vond ik het echt super leuk. Bedankt voor het lezen, doei!

donderdag 21 november 2013

Primark in Eindhoven


Hoi iedereen. Misschien weet je het al, er is 19 november (verjaardag van mijn zusje) een Primark in Eindhoven geopend! Ik ben echt super blij, want ik woon best dicht bij Eindhoven ongeveer 25/30 minuutjes rijden. En als ik naar een andere Primark zou gaan in Rotterdam of zo was ik wel langer dan een uur onderweg! Ik ben nog nooit in een Primark geweest, ik was het in de zomervakantie wel van plan, maar ik ging naar Amsterdam. Maar ik ga waarschijnlijk deze week naar de Primark, of zo snel mogelijk. Daar over komt dan ook nog zeker een artikel online! Van dingetjes die ik gekocht heb, en wat ik er van vond en zo. Het is ook de grootste Primark van de Benelux, met als ik het goed zeg 4 verdiepingen. Super groot dus! Dit was mijn artikel over de Primark in Eindhoven, ik laat jullie waarschijnlijk nog meer weten!

                                            Bedankt voor het lezen, doei!

dinsdag 19 november 2013

Sweater Weather Tag


Hoi iedereen, vandaag heb ik de Sweater Weather Tag voor jullie! Ik zag hem bij Lenette (JouwStijl) en ik vond hem wel heel erg leuk, dus dacht ik laat ik hem overnemen! De tag bestaat uit 10 vragen en die ga ik beantwoorden!


1. Favoriete kaarsgeur?
Echt een favoriet van een bepaald soort kaarsgeur heb ik niet. Ik vind heel veel geuren lekker! Vooral fruitgeuren vind ik lekker. Maar voor de herfst en winter vooral vanille of kaneel.

2. Koffie, thee of warme chocolademelk?
Thee! Ik drink het elke dag, echt heel soms niet. Maar eigenlijk elke ochtend, zelfs in de zomer. En nu het kouder begint te worden vaak ook nog s avonds of s middags. Mijn favorieten smaken zijn blueberry muffin en strawberry jasmin tea. Heerlijk!

3. Wat is de beste herfst herinnering die je hebt?
Nou ik heb niet echt een specifieke herinnering die ik echt de beste vind. Maar ik denk toch wel gezellig naar de bossen en dan kastanjes en denneappels zoeken. Of wat ik ook af en toe met mijn moeder en zusje heb gemaakt: een bladerenkrans, met allemaal mooi gekleurde herfst blaadjes. En daar maak je een krans van, super mooi en leuk om te doen!

4. Welke make-up trend vind je leuker: Winged eyeliner of donkere lippen?
Zelf draag ik eigenlijk geen van beide niet, met eyeliner ben ik nog een beetje mee aan het experimenteren. Maar heb het soms wel gedragen. Vooral van die glitter eyeliners. Maar donkere lippenstift niet echt, ik heb wel een rode lippenstift. Maar niet echt een zwarte/ bordeaux rode kleur of zo. Althans ik het bij sommige mensen wel mooi vind staan. Maar als ik dan moet kiezen, kies ik winged eyeliner, bij Vera van: VeraCamilla, zie ik dat altijd en ik vind het echt mooi bij haar staan!

5. Wat was je voor Halloween?
Ik heb dit jaar niet echt Halloween gevierd, ik vind het wel echt een leuk feest. Jammer dat we het in Nederland niet echt vieren!

6. Hoeden of sjaals?
Sjaals, sowieso! Altijd als het koud is, doe ik een sjaal om op de fiets. Soms een warme koolsjaal, maar een sjaal met vrolijke print vind ik ook super leuk!

7. Meest gedragen sweater?
Ik denk een sweater die ik kocht bij Zara, een super felle roze neon kleur met de tekst: ''PEACE" erop. Ik vind hem echt heel erg leuk. Hij is warm, en ik draag hem graag!

8. Favoriete herfst nagellak kleur?
Ten eerste ik draag heel veel roze nagellak, zelfs nu in de herfst, omdat het gewoon goed matcht met mijn kleren. En ik vind roze een mooie kleur! Maar ik denk ook donkerblauw want dat is niet al te donker, past goed bij de herfst. En is niet al te saai.

9. Skinny jeans of leggings?
Skinny jeans! Leggings draag ik niet zo vaak af en toe onder een rokje of een jurkje maar nee ik ga voor skinny jeans!

10. Laarzen of uggs?
Uggs! Uggs zitten zo lekker, en ze zijn ook nog is super warm. Laarzen draag ik eigenlijk bijna nooit. En vind ze ook niet super mooi, wel van die enkellaarsjes of zo!

Dit was mijn artikel, best een lang artikel vind ik zelf. Ten opzichte van mijn andere artikels! Bedankt voor het lezen, doei!



Justin Bieber The Key Parfum

 
The Key van Justin Bieber, eindelijk heb ik hem. Ik vind hem zo lekker ruiken. En de parfum is ook nog is van jb, I love it. Nu heb ik ze alle drie: Someday, Girlfriend & The Key! Alle drie vind ik ze super lekker ruiken, en de flacons zijn super mooi. Girlfriend en Someday lijken qua geur best wel veel op elkaar. Terwijl The Key heel anders ruikt, een stuk frisser maar ook met wat fruitige en bloemige noten erin. Terwijl de andere twee ook wel bloemachtig ruiken. Maar ook romantisch, en veel zoeter. The Key betekend: ''de sleutel'' en de verpakking is helemaal omringd met mooie sleuteltjes. En met een foto van jb erop! De parfum is te koop bij Douglas ik heb 50 ml en die kost 40,95!


Dit was mijn artikel over The Key parfum van Justin Bieber. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, heel erg bedankt voor het lezen, doei!


 

zondag 17 november 2013

Outfit of the day #2

Hoi iedereen. Vandaag heb ik weer eens een outfit of the Day artikel voor jullie, want dat was al weer een tijdje geleden. Dus laten we beginnen!


Als eerste deze trui van Zara. Ik vind hem echt heel erg leuk, en warm. Ook vrolijk met mooie bloemetjes erop. En hij was volgens mij 16,95. Zonder korting. Ook helemaal niet duur. Voor zo'n lekkere warme trui!


Dan een broek/jeans van C&A ik koop daar bijna nooit kleren, maar soms hebben ze er echt leuke dingen. En vooral voor heel weinig geld. Ik had gewoon weer een grijze jeans nodig, want mijn andere  wat oud en klein. En ik kocht deze voor 9,00 zonder korting! Super budget dus. Hij zit lekker, en is makkelijk te combineren!


Dan mijn oorbellen van vandaag, vandaag zijn het geen knopjes maar hanger oorbellen.
 Namelijk deze van accessorize, hier heb ik ooit al een artikel over geschreven. Ik vind ze heel erg basic, maar tegelijkertijd ook chique.


 



Dan mijn armbandjes today, dat is niet zo heel bijzonder vandaag. De twee armbandjes die ik in mijn 1e outfit of the day omhad, heb ik nu weer om. Maar die heb ik gewoon altijd om. Verder heb ik nog een armbandje om met roze steentjes en een zilver kruis. Hier schreef ik ook een artikel over!


En ten slotte, mijn schoenen today. Nou ja schoenen, het zijn pantoffels. Als het koud is, en ik ben thuis dan vind ik alleen sokken niet genoeg. Dus doe ik vaak ook nog pantoffels aan, heerlijk warm!

Dit was mijn outfit of the day artikel, hopelijk vonden jullie het leuk. Bedankt voor het lezen, doei!

Katy Perry vs Rihanna


Hoi iedereen, vandaag heb ik weer een artiesten artikel voor jullie. En dit keer moet ik kiezen tussen Katy Perry of Rihanna. Dus laten we beginnen!

 Nou ten eerste ben ik een beetje boos op Katy Perry, omdat Justin Bieber eerst de meeste Twitter volgers had, en nu Katy. Ik weet niet of dat nu ook nog zo is, maar hopelijk verslaat Justin haar weer. En is hij weer de King of Twitter! Anyway, op zich vind ik de liedjes van Katy niet verkeerd, ze zijn best wel leuk. Maar ik mag haar niet zo, ik weet niet. Als we het dan over de liedjes van Rihanna hebben vind ik die leuker, maar als we het over het uiterlijk hebben vind ik Katy leuker. Maar op het plaatje hier boven vind ik Rihanna leuker aangekleed. Dus ik kies denk ik toch voor Rihanna.

                             Heel erg bedankt voor het lezen, doei!


zaterdag 16 november 2013

Nivea coconut douchecrème

 
Hoi iedereen. Vandaag review ik weer een douchecrème voor jullie!
 
 


Een douchecrème vind ik in de herfst of in de winter wel wat prettiger, dan een douchegel. Omdat het wat vetter is. Deze douchecrème is met kokos geur. Heel erg lekker, vind ik zelf, je moet echt van kokos houden of je vind het echt niet lekker. Maar voor alle kokos liefhebbers, is dit echt een aanrader! Kokos is eigenlijk meer een zomers product, omdat je ook snel aan het strand en palmbomen denkt. Maar toch vind ik hem best wel winters, omdat ie vooral heel creamie is. De douchecrème bevat ook nog Jojoba olie. En jojoba is geschikt voor: de vette huid, huid met acne, droge huid, gevoelige huid. Ook voor het haar geschikt. Erg handig dus, voor verschillende soorten huidtypen. De prijs is is per winkel soms verschillend, maar ongeveer rond de 3euro. Dus ook nog is budget!
 
Hier laat ik nog wat overige informatie zien, zoals de ingrediënten.
 
 
Bedankt voor het lezen, doei!







 






vrijdag 15 november 2013

Mijn make-up must have

Make-up, ik draag het bijna elke dag. Vaak alleen mascara, lipgloss en soms nog wat meer. Maar wat is nou mijn favorieten make-up product? Nou zoals ik al zei gebruik ik niet zo heel veel make-up, dus weet ik niet wat het allerbeste is. Maar ik denk toch mascara! Het geeft je wimpers volume, het maakt je wimpers mooier en een stukje langer! Een look zonder mascara is voor mij niet compleet. Ik ga bijna nooit de deur uit zonder mascara. Altijd heb ik wel mascara op. Zelfs als ik ga zwemmen. Mijn Make-up must have is dus mascara! En die van jullie? Bedankt voor het lezen doei!

zondag 10 november 2013

MTV EMA

De MTV Europa Music Awards, vinden vandaag plaats in Amsterdam! Met heel erg veel bekende artiesten. Ik ben het nu ook aan het kijken op tv. Ik zou er ook graag bij willen zijn. Maar dat is jammer niet zo. Er zijn verschillende awards te winnen! En ik stem voor Justin Bieber, en jullie? Bedankt voor het lezen, doei.

vrijdag 8 november 2013

Waarom?

Hoi iedereen. Sorry dat ik een weekje afwezig was, maar dat kwam omdat ik op school een toetsweek had. Ik ga dit weekend weer volop artikelen schrijven! Beauty, fashion, lifestyle of iets randoms! Ik hoop dat jullie het niet zo erg vonden, als nog bedankt voor het lezen. En tot snel!

vrijdag 1 november 2013

Computer of tablet?

Nu zijn tablets/ipads natuurlijk meer in dan computers, maar wat vind ik fijner? Als ik even snel op Twiter wil of snel even iets wil opzoeken of een You-Tube video wil bekijken, pak ik de tablet/ipad. Maar voor mijn blog gebruik ik gewoon een laptop, of als ik iets in word wil typen of zo. Maar wat ik practicer vind, en makkelijker me te nemen: de tablet! En jullie? wat kiezen jullie? Laat het me weten, bye. Dankjewel voor het lezen!