zondag 29 september 2013

Mijn favorieten parfum!

Hoi, vandaag laat ik jullie zien wat mijn favorieten parfum is.
 
 

Hoe kan het ook anders: Girlfriend van Justin Bieber, hij ruikt zo lekker en ik vind het ook wel een beetje een romantische geur. Ook aan de naam al wel te zien. Someday heb ik ook, en die ruikt bijna het zelfde, maar toch kies ik voor Girlfriend! Omdat ik de flacon mooier vind van Girlfriend, eigenlijk het ding wat er om heen zit en daarmee maak je de parfum open. Dat vind ik echt super mooi gedaan. En ik vind de geur net ietsjes lekkerder. Met deze jb parfums wil ik stiekem wel een beetje zuinig doen. Want ik vind ze zo lekker ruiken, en het zijn parfums van Justin! The key is ook een nieuwe parfum van Justin, en daar ben ik ook heel benieuwd naar, de verpakking sprak me in ieder geval heel erg aan! Dus bij deze Girlfriend van Justin Bieber is mijn favorieten parfum. Het is trouwens een eau de parfum spray met 30 ml er in! Maar ze verkopen ook grotere varianten. Bij Douglas!
 
                                Bedankt voor het lezen, doei!
 
 

vrijdag 27 september 2013

eBay haarkrijt!

Haarkrijt! Hoe gaaf is dat? Ik zag op Teskes You-Tube kanaal, een video verschijnen over eBay haarkrijt! Ik was echt heel erg benieuwd, en nieuwsgierig hoe het zou werken.

Ik bekeek de video, en heel erg veel pigment kwam niet van het haarkrijt af. Maar dat vind ik juist wat mooier, wat lichtere gekleurde plukjes, dan een hele streep. Ik vond de combi van Teske heel erg leuk! Met blauw, roze, paars. En misschien nog meer  kleurtjes. je kunt het er gewoon uitwassen, dus dat is ook een pluspunt! En het kost in dollars $4,75. Dus ongeveer 3,60 in euro's. Voor dat prijsje zou ik dit product best wel willen proberen! Wie weet misschien bestel ik het wel, en komt er nog een keer een review online! Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Bedankt voor het lezen, en tot snel, doei!

dinsdag 24 september 2013

Instagram

Instagram, bij de meeste denk ik wel bekend, je kunt er foto's op zetten, foto's liken en reageren. En dat doe ik ook regelmatig! Ik plaats niet elke dag een foto, maar 1 a 2 keer in de week. Ik vind het leuk om te zien, wat mensen die week/of dag hebben gedaan. En hoe ze foto's maken. Ik vind het toch leuk dat er een specifiek programma voor is. Niet dat ik alle foto's op Twitter moet zetten of zo. Hebben jullie ook insta? Zo ja, laat het achter bij de reacties! Bedankt voor het lezen, doei, doei!

zondag 22 september 2013

Favorieten tv programma's

         
               Hoi! Vandaag laat ik jullie zien wat mijn favo tv programmas's zijn!

Ten eerste gtst, als het kan volg ik het ook 5 keer in de week. Maar dat kan niet altijd. Maar ik vind het een leuke serie, die ik leuk blijf vinden!

Dan victorious, ik vind het echt een leuke serie, met cat (Ariana Grande) tori (Victoria Justice) en more... Ik vind de humor vooral heel leuk, en dat er veel in gezongen wordt!

Als we het dan toch over victorious hebben, ICarly vind ik ook leuk. Ook de humor. En hoe iedereen zich naar elkaar toe gedraagt enzo, haha!

Spangas, ik kijk het niet altijd. Maar soms heb ik er behoefte aan om veel afleveringen achter elkaar terug te kijken.

Awkward, ik keek het voor de eerste keer en ik vond het echt super leuk! Het is een serie op MTV. Ergens in september volgens mij zouden er nieuwe afleveringen komen, misschien nu al. Maar ik vind het wel heel leuk.

Hollands Next Topmodel, is er nu weer yeah! Ik vond het altijd zo leuk. En nu is het weer op tv, maar wel doordeweeks, om 21:30 en dan rond die tijd wil ik al gaan slapen, omdat ik de volgende dag weer vroeg op moet voor school! Maar dan neem ik het meestal op ofzo.

Expeditie Robinson, vind ik ook altijd leuk om te zien, ook daarvoor heb ik niet altijd tijd, maar als het kan kijk ik er graag naar!

Dit was mijn artikel, bedankt voor het lezen, doei, doei!

vrijdag 20 september 2013

Nagellak van Catrice.

Ik vind de nagellak kleurtjes van Catrice, altijd wel mooi. Niet alle kleuren, maar wel veel. En dit nagellakje van Catrice, dat ik al een tijdje heb, vind ik ook mooi. Een mooie roze kleur, niet knal roze, maar een beetje zacht roze. Het is een limited edition. In C05 Blossom you, blossom me. En volgens mij was de prijs 2,99.

Anyway, ze hebben een bloemdessin op de verpakking gemaakt, hoe leuk! Ik vind het in ieder geval er leuk uitzien. Deze limited edition nagellak is er ook nog in vier andere kleuren. Namenlijk nog in het paars, nog een rood kleurtje en oud roze. Maar ik heb Blossom you, blossom me.

Ik merkte ook dat ie best wel snel op m'n nagels droogde, ik gebruik meestal ook een drogertje voor m'n nagels. Daar heb ik ook een artikel over geschreven:
http://neverfrozen.blogspot.nl/2013/08/essence.html


Maar deze keer niet, en vaak is het zo als het bij mij nog niet helemaal droog is, en ik raak iets aan met m'n nagels. Er al iets van een krasje in zit of zo, of de nagellak er half af is. Maar ik vind deze nagellak best goed z'n werk doen. De kwaliteit is goed, de dekking, hij droogt goed, en het product is natuurlijk ook gewoon betaalbaar!



                                   Catrice nagellak limited edition te koop bij Kruidvat.



 

dinsdag 17 september 2013

De Beauty Winkel.

                                   
                                      Hoi, vandaag weer een artikel over een webshop!


Ik was een beetje aan het googelen en ik ontdekte deze webshop: http://www.debeautywinkel.nl/ 

De Beauty Winkel dus. Ik keek er een beetje rond wat voor producten ze hebben, en ze hebben behoorlijk wat! Make-up, verzorgingsproducten, maskers, nagellak enz. De producten zijn niet super goedkoop, maar wie weet misschien is de kwaliteit wel super goed? Ik heb er nog nooit iets gekocht, dus moet ik het ook maar een keertje gaan uittesten. Maar er is een nadeel, ik zie wel wat  spellingfouten op de website. Dat is misschien een beetje storend, maar goed. Bedankt voor het lezen, doei doei!

maandag 16 september 2013

Wat doe ik allemaal met Twitter en waarom vind ik het zo leuk?


Twitter, ik check het zeker een paar keer per dag. Heel soms niet, maar dat is wanneer ik de hele dag geen internet heb en dus niet op Twitter kan. Ik vind Twitter zo leuk omdat je ziet wat mensen bezig houden, wat ze die dag gedaan hebben enzovoorts. En je kunt ook foto's sturen enzo. En ook op privéberichten praten, al doe ik dat niet zo vaak. Maar toch is het wel handig. Meestal plaats ik tussen de 3/10 tweets per dag. Ligt eraan wat ik allemaal te vertellen heb, soms wat meer dan een andere dag. Hebben jullie ook Twitter? Laat het achter bij de reacties! Doei!

zondag 15 september 2013

Foto artikel!

Hoi, vandaag laat ik jullie wat leuke foto's zien, en dan vertel ik er wat bij!

 
 
Als eerste een foto met een vriendin, dit was op een feestje. En ik heb deze foto bewerkt met het programma: InstaBlend. En ik gooide er dus een keep calm tekst overheen! Ik vind het een leuk effect geven!


Dit was deze zomervakantie, op het strand in Scheveningen. En toen dronk ik een slushpuppy met m'n zusje! Erg lekker, i love slushpuppys!




Dit is een foto, waar ik in Amsterdam was! Misschien hebben jullie deze foto al een keer voorbij zien komen in een artikel over Amsterdam. Maar dan volgens mij in kleur, en deze is zwart wit. Ik was toen in de winkel: The Sting. Bij de meeste wel bekend denk ik.



 
 
Hier was ik in de Efteling met een vriendin, en we gingen op de foto met een nijlpaard in bad, haha!

 
En tot slot deze foto een ster, die ik maakte met 4 vriendinnen, ik vind het er best gaaf uitzien haha!
 
Dit was mijn artikel, bedankt voor het lezen, doei!

zaterdag 14 september 2013

Albert Heijn Jasmine Strawberry Tea.

 
 
Ik houd echt van thee, ik drink het elke ochtend. Echt heel soms niet. En 's avonds pak ik vaak ook nog een kopje, vaak met de wat koudere dagen. En die zijn er nu weer een beetje aan aan het komen, dus kan ik weer lekker veel thee gaan drinken!
 
 
Toen ik voor het eerst deze thee proefde was ik er gelijk verliefd op! De combinatie van jasmijn bloesem en aardbei is echt super lekker! Ik vind alleen de verpakking al mooi, met bloesem/bloemetjes. En het is een melange van groene en witte thee. Ik vind deze thee in ieder geval heel erg lekker, en ik denk dat iedereen het wel lekker zou vinden. Degene die van thee houden dan hè!
Hier nog een foto met een leuk weetje, wat op de verpakking stond!
 
Green & White Tea Jasmine Strawberry te koop bij Albert Heijn.
Bedankt voor het lezen, doei!
 

vrijdag 13 september 2013

Miniinthebox.com


Hee, vandaag heb ik weer een artikel en dit keer weer over een webshop namelijk: http://www.miniinthebox.com/nl/ ik heb er ooit al een hoesje gekocht met een Engelse vlag erop, een armbandje met gekleurde doodhoofdjes. 2 paar oorbellen een paar met smileys en de andere met de Engelse vlag. En ook nog een kettinkje. En alles was super goedkoop! Een hoesje is meestal tussen de 2 & 5 euro. Het armbandjes kocht ik voor iets meer dan 1 euro, en bij de oorbellen ook. Je hebt voor super veel verschillende apparaten en telefoons hoesjes. Maar ook sieraden dus. Ben je nieuwsgierig? Neem er zeker een kijkje! Sorry dat ik soms een dag geen artikel online zet, maar dat komt omdat ik het soms best wel druk heb met school. Maar dit weekend kunnen jullie weer volop artikelen verwachten! Bedankt voor het lezen, doei, doei!

dinsdag 10 september 2013

Zou ik een week zonder mobiel kunnen?


M'n mobiel ik gebruik hem vaak, en nu is de vraag zou ik er een week zonder kunnen? Nou ik heb ook nog een IPod Touch 4. En daarop zit ik ook vaak op Twitter en Instagram. En ik kan echt niet zonder die twee apps. En op mijn mobiel heb ik die apps ook wel, maar op mijn IPod vind ik het fijner werken. Maar op m'n mobiel heb ik wel weer WhatsApp en niet op mijn IPod. Maar een weekje zonder? Dat zou ik denk ik wel aankunnen! En jullie? Laat het me weten! Bedankt voor het lezen, doei!

maandag 9 september 2013

Goede tijden slechte tijden.


Gtst, een serie die ik vaak kijk en volg. Ik vind het een leuke serie, maar het heet goede tijden slechte tijden. Alleen soms heb ik het idee dat het eigenlijk meer slechte tijden zijn. Ik vind het wel altijd leuk om te zien, en het is ook echt zo'n serie waarbij ik echt wanneer het begint ook voor de buis zit. Terwijl me dat niet altijd lukt. Vinden jullie gtst ook een leuke serie of juist niet? Vertel het me! Bedankt voor het lezen! Doei!

zondag 8 september 2013

Wat zou ik nog heel graag willen?

Vandaag laat ik jullie zien wat ik nog heel graag zou willen. Dus lees snel verder!

 
1. Als eerste zou ik Justin Bieber zo graag een keer willen ontmoeten, dat zou ik echt super graag willen! Als ik hem bij een concert zou zien, ik zou het geweldig vinden, en ik denk dat ik niet zou geloven dat Justin Bieber daar staat.

2. Verder wil ik een keer een wereldreis maken, want er zijn zoveel mooie plekken op aarde, en er zijn zoveel verschillen in cultuur. Dus een wereldreis zou ik zeker een keer willen maken!

3. Ik heb natuurlijk een blog: Young Butterfly. En ik zou het super leuk en gaaf vinden als ik ooit een grote beautyblogger zou worden. Zoals Teske, Vera, of Mascha.

4. Een keer optreden als een grote ster, voor 20.000 mensen of zo dat zou ik ook een keer heel graag willen doen! Het lijkt me wel heel erg eng, maar ook super gaaf!

5. Later een super groot huis hebben, met een zwembad een bar een kleine bios! Dat is toch super gaaf? Ooit hoop ik dat dit waarkomt.

6. Mascha, Vera, Tekse, Lenette jullie zijn allemaal super bloggers! En ik wil jullie echt een keer ontmoeten.

7. Snorkelen, dat zou ik ook super gaaf vinden, maar ook best wel eng met al die grote vissen onder water en zo. Maar het lijkt me ook super mooi!

Dit waren mijn dingen die ik nog graag zou willen meemaken. Natuurlijk kan ik nog meer verzinnen, maar hier hou ik het maar even bij. Bedankt voor het lezen, doei!

zaterdag 7 september 2013

Crème van Dr.Taffi


Toen ik dit jaar in Italië op vakantie was, kocht ik deze crème van Dr.Taffi en ik heb hem al een tijdje en heb hem al best wel vaak gebruikt. Dus wilde ik er wat over vertellen.


Dus ik kocht deze crème toen ik op vakantie was in Italië. We gingen naar Italië en ik had wel een crème bij een wat dikkere namelijk; Vaseline Lanette. Maar die gebruikte ik vaak voor op m'n lippen, maar soms ook voor op het gezicht. Alleen als het best wel warm is vind ik een dikke crème niet zo fijn. Ik had wel een wat dunnere crème alleen die was ik dus vergeten! We waren een keer een avondje naar een stadje toe, en toen kwam ik een winkel tegen Dr.Taffi. En daar kocht ik deze crème. Ik vroeg aan de vrouw die daar werkte welke crème geschikt voor mij zou zijn. En ze adviseerde deze, het is wel een babycrème maar toch. Ik vind hem prettig! En op babycrèmes kun je toch wel vertrouwen dat je er geen allergie of iets vervelends van krijgt?


Ik gebruikte deze crème ook vaak als ik van het strand af kwam, alleen toen prikte het vaak een beetje. Ik dacht dat deze crème niet goed was, maar waarschijnlijk kwam het door het zout. Want nu gebruik ik hem ook nog steeds, en hij prikt helemaal niet. Het is vooral een dunne crème zoals ik al zei. Hij is makkelijk uit te smeren, en er zit vrij veel in een tube. Namelijk: 200 ml! En de geur vind ik ook nog is prettig. Ik gebruik hem meestal elke ochtend. En hij werkt prima! De prijs weet ik niet meer precies maar volgens mij iets van 13,95 of zo.

Dit was mijn artikel, heb je nog vragen? Stel ze gerust in de reacties! Doei!

vrijdag 6 september 2013

This Is Us - 1D

Hoi, vanavond ben ik naar de bios geweest met 2 vriendinnen. Namelijk naar This Is Us! De film van One Direction. Waarschijnlijk heb ik jullie al eerder verteld dat ik niet een super fan van 1D ben, maar ik vind de liedjes wel leuk! Ik vond de film heel erg leuk gemaakt, met veel humor. En het was bizar om al die fans op beeld te zien gillen en zo! En de film was ook nog in 3D, dus dat was ook nog eens dubbel gaaf! En ik zal deze film zeker aanraden, als je 1D helemaal niks vind, dan niet maar ja. Anyway, dit was mijn artikel, bedankt voor het lezen,
doei!

donderdag 5 september 2013

Favorieten tijdschrift!


HITKRANT, voor de meeste misschien wel bekend? Ik lees het niet elke week, maar wel af en toe. En het is dan denk ik ook wel mijn favo tijdschrift. Er staan altijd super leuke nieuwtjes in over sterren en zo. Dus dat vind ik wel leuk, en vooral als HITKRANT dan in het teken staat van Justin Bieber. Dan koop ik het vaak. Volgens mij is de prijs 1,99 en als er een dubbele HITKRANT is dan ietsjes duurder. Maar zo'n leuk tijdschrift voor maar 2 euro vind ik niet duur! Ik heb best wel wat hitkrantjes liggen thuis, haha. Maar bij de bieb zag ik een keer een stuk of 9 hitkrantjes liggen voor 0,90, dus kocht ik die. Dat is toch een super deal! Het waren dan wel wat oudere versies maar ik vond het toch nog super leuk om te lezen! Bedankt voor het lezen, doei doei!

woensdag 4 september 2013

Koop ik vaker spullen via het internet of gewoon in de winkel?


Het internet is natuurlijk hartstikke handig om iets op te zoeken, maar ook om dingen online te kopen. Ik doe het niet zo heel vaak, maar bijvoorbeeld op leuke webshops wel! Op H&M.nl. koop ik ook wel is iets online, vaker dan in de winkel, maar dat komt omdat er meer online te koop is. Maar waar ik vooral online kleding op koop is: http://www.kinderkleding-tekoop.nl/ & http://www.amazingkids.nl/ ze hebben er vaak super goede Sale, op alle bij de sites! Als ik iets van beauty koop, of verzorging, koop ik het vaak in de winkel. Omdat ik het dan uit kan uittesten en zo. Maar nu de eindconclusie: ik koop vaker dingen in de winkel! En jullie? Laat het achter in de reactie's!

maandag 2 september 2013

Watmaaktjemooi.nl

Ik heb jullie een tijdje terug iets verteld over The Beauty Bakery. En ik ondekte via D is for Dazzle, een webshop die ook bad spulletjes verkoopt. Namelijk: http://www.watmaaktjemooi.nl/ Ze verkopen hier ook bad cupcakes en zo. En ook hier heb ik nog niks gekocht! Maar dat wil ik zeker wel een keer doen. Ze hebben er ook sieraden, maskers, scrubs. Een Beauty Blending Sponge, body butters en ga zo maar door. De producten zijn ook gewoon betaalbaar, dus dat is ook nog is een voordeel! En nou nog maar hopen dat de kwaliteit goed is. Dit was mijn artikel, heb je nog vragen? Laat het achter bij de reacties! Bedankt voor het lezen, doei!