zaterdag 31 augustus 2013

Popcorn met chocolade

Houd je van popcorn en chocolade? Dan is dit super lekker! Milka heeft namelijk een super lekkere snack met popcorn en chocolade in een! En bij de Albert Heijn zijn ze nu voor 1,00 dus heb ik er nog wat meer gekocht. Ik vind de chocolade combinaties van Milka  vaak heel erg lekker! Zoals de Oreo chocoladereep die vind ik zo lekker. Ik weet niet of ze van een ander merk ook popcorn met chocolade hebben of in de bios? Geen idee, maar het zou zomaar kunnen! Bedankt voor het lezen, doei!

vrijdag 30 augustus 2013

Favorieten make-up merk



Mijn favo make-up merk, daar wil ik jullie vandaag iets over vertellen! Catrice en Essence, vind ik allebei echt super fijne make-up merken voor die prijs die ze bieden. Het is goed betaalbaar, en vaak krijg je er een goede kwaliteit voor terug. Die 2 zijn dus mijn favo make-up merken, maar nu moet ik er dus een gaan kiezen! Dat vind ik best wel lastig, maar dan nog. Ik vind de nagelakjes van Catrice mooier dan die van Essence, maar ik vind de mascara's van Essence ook goed, maar heb ik nog nooit een mascara van Catrice gehad. Maar ik denk toch dat ik voor Catrice ga, ik vind hoe de make-up eruit ziet en zo toch iets mooier. En ik koop lang niet alles van Catrice, maar wel vaak nagellak of een glossje of zo. En ik heb jullie ook in een artikel verteld, dat mijn favorieten nagellak merk Catrice is!



                                                   Bedankt voor het lezen!

donderdag 29 augustus 2013

Favorieten snoep.

Hoi, vandaag laat ik jullie een paar snoep favorieten zien van mij.

Als eerste kauwgom, vooral een vrisse kauwgom daar houd ik van. Om een lekkere frisse smaak in m'n mond te hebben.

Als tweede zuurlapen, ik vind ze super lekker. Maar ook best wel zuur, maar dat vind ik er juist zo lekker aan.

Spekjes, met suiker daar houd ik ook wel van. Gewoon spekjes zonder suiker vind ik ook wel lekker maar niet super.

Een napoleon vind ik ook lekker, al eet ik het niet super vaak. Maar je kunt er lekker op sabbelen en zo, en ik vind het een lekkere smaak hebben!

Als laatste een super favo van mij, de jellybeans van Haribo of Kruidvat. Ik vind ze zo lekker! Ik heb ook wel eens jelly beans van de Hema op, maar die vond ik niet super lekker.

En dit waren ongeveer wel mijn favorieten, ik kan wel al het snoep gaan opnoemen maar dit was het ongeveer! O en sorry dat ik gisteren geen artikel online had gezet, ik had het druk met school. Bedankt voor het lezen, doei!

dinsdag 27 augustus 2013

One Direction of Mainstreet?

 
One Direction of Mainstreet? Ik kies dan denk ik voor One Direction! Ik ben er niet echt fan van, want ik ben fan van Justin Bieber. Maar ik vind de liedjes van One Direction denk ik leuker dan die van Mainstreet. Vooral omdat de liedjes van 1D Engels talig zijn, en van Mainstreet een beetje gemixt. Ik vind Mainstreet gewoon niet zo leuk, en ze zeggen wel dat het de "Nederlandse" One Direction is, maar ik vind dat echt niet zo. Mainstreet is voor Nederland best beroemd, maar daar blijft het dan ook wel bij. En België nog een beetje dan. Ik vind de jongens van Mainstreet ook helemaal niet zo goed zingen, ze zijn misschien bekend geworden door hun liedje en omdat sommige meisjes hun leuk vinden. Maar ik vind ze echt niet knap. Anyway, ik ga voor 1D! Bedankt voor het lezen, doei!

zondag 25 augustus 2013

Argan olie uit Griekenland.


Hoi! Vandaag heb ik een artikel voor jullie over argan olie! Misschien ken je het wel? Of misschien toch niet? Anyway, ik gebruik sinds de mei vakantie argan olie, en daar wil ik jullie wat over vertellen.

Dit flesje argan olie, kocht ik toen ik op vakantie was op het eiland Kos! (een eiland van Griekenland). Ik kwam een winkel tegen met allemaal bio producten, zoals huidverzorgingsproducten, dingen voor in bad, kruiden, honing etc. En ik had nog nooit echt iets gevonden, wat super goed voor m'n huid was. Een mevrouw in de winkel rade argan olie aan! Dit is ook echte argan olie, dus ook 100% biologisch. En eerst twijfelde ik nog wel een beetje of ik het nou wel moest kopen of niet, omdat het niet super goedkoop was: namelijk 29,95. Maar nu ben ik wel heel erg blij dat ik het toch gekocht heb, want het maakt m'n huid super mooi, ik heb nog wel een beetje roodheid op m'n wangen, maar dat heb ik altijd wel gehad. Ik breng het voor het slapen gaan aan, er zit een pipetje in dus zuig je de olie op en knijp je het op je gezicht uit. Het enige nadeel is wel: het stinkt best wel, maar onderhand ben ik er wel aan gewend! En als je s'ochtends wakker wordt, is het helemaal ingetrokken, en is de geur ook weg. Je betaald er dan wel 29,95 voor, maar het heeft echt een goede werking, en je doet er echt lang mee! Ik heb hem nu ongeveer 3 maanden, en ik ben iets over de helft! Dus je kunt er echt lang mee doen! Ik zou dan voor de olie kiezen, en dan niet een crème voor 29,95 want daar doe je waarschijnlijk korter mee! En het merk is volgens mij Rizes Crete.
 
 
                                                      Bedankt voor het lezen, doei!
 

zaterdag 24 augustus 2013

Sportschoenen voor school!

                    

Hoi, vandaag heb ik een artikel voor jullie over sportschoenen van Nike! Ik kocht deze schoenen, omdat ik sportschoenen voor school nodig had. Een paar voor de binnen lessen, en een ander paar voor de buiten lessen. Deze gebruik ik dan voor de binnen lessen, en mijn hockeyschoenen voor de buiten lessen. En ik vind deze schoenen echt super gaaf en leuk! Vooral met de neon details. Ze lopen super fijn, en ze zijn ook lekker ligt, dus geen zware schoenen, en dat is ook wel fijn. Ze komen van de Intersport, en ik moest daar ook een gymshirt ophalen voor school, en sportschoenen ook, dus kocht ik sportschoenen ook gelijk. De prijs weet ik niet meer precies. Maar ik ben er heel erg blij mee, ze hebben genoeg grip, en ze lopen heel erg lekker. En ze vallen natuurlijk lekker op!  




Dit was mijn artikel, bedankt voor het lezen, doei!

vrijdag 23 augustus 2013

Welke apps gebruik ik het meest op dit moment?



Hoi, vandaag laat ik jullie zien welke apps ik het meest gebruik op dit moment!

Als eerste Twitter, ik kan echt niet zonder. Twitter vind ik echt zo leuk, en ik kijk er sowieso dagelijks op. Behalve als ik echt geen tijd heb of niet kan of zo, maar meestal wel. Ik vind het leuk om te lezen waarmee andere mensen zich bezighouden. Twitter i love you!


Als tweede; Instagram. Instagram, daar kijk ik ook regelmatig op en ik post er ook af en toe foto's op. Ik vind het een handige app, waarop je foto's en sinds een tijdje ook video's kunt plaatsen. Foto's liken, en reactie's achterlaten. En ik vind het vooral ook leuk om foto's van beroemheden te zien, zoals Justin Bieber natuurlijk!


Dan YouTube, daar kijk ik vooral videoclips op, luister liedjes. Of wat ik er eigenlijk het meest mee doe is video's kijken van bloggers! Zoals die van Vera, Teske, Lenette, Mascha en Cynthia. Dat vind ik echt super leuk!

Dan als laatste: Whatsapp. Ik vind het echt een super handige app, want je kunt eigenlijk gratis sms'en met elkaar. Behalve als je de app in de appstore koopt, kost het 0,89 volgens mij, maar dat is eenmalig. En natuurlijk veel goedkoper, dan dat je allemaal aparte sms'jes naar iemand stuurt. En je kunt bijvoorbeeld ook groepschats maken, en dat vind ik ook zo leuk en handig! Bijvoorbeeld als je iets af wilt spreken of zo!

Dit was het bedankt voor het lezen, en tot snel!


donderdag 22 augustus 2013

Zomer of Winter?


Lekker zwemmen, en een ijsje eten. Of heb ik toch liever m'n schaatsen aan en schaats ik lekker op de schaatsbaan? Ik denk toch allebei, want de winter vind ik vooral heel erg gezellig, met alle feestdagen en zo. En dat je dan kunt schaatsen, en als er sneeuw is, vind ik dat ook altijd leuk. Maar in de zomer kun je lekker zwemmen, zonnen en je hoeft niet zulke dikke kleren aan. Nou in Nederland is er natuurlijk altijd veel afwisseling met het weer, maar toch. Zomer, of winter allebei wel leuk. Maar als ik echt echt moet kiezen, kies ik de zomer!

woensdag 21 augustus 2013

Favorieten #5 nagellakmerk


Een leuk kleurtje op m'n nagels ik hou er van, zonder nagellak vind ik het een beetje saai. En Catrice is denk ik wel mijn favorieten nagellakmerk. Het is een budget merk, en ik vind dat ze altijd wel leuke kleuren hebben. Er zit best veel nagellak in een flesje en je betaald geloof ik ongeveer 3 euro per nagellak. Van de Catrice nagellakjes die ik heb, laat ik jullie een aantal favorieten zien.
 
Nummer 240 in Sold Out For Ever, en dit vind ik een super mooie licht groene kleur. Het is niet een super opvallende kleur, maar wel super mooi. En hij doet me denken aan IJs dat ik ooit gegeten heb in een Japans of Chinees restaurant in Den-Haag. Het IJs was super lekker, het was namelijk groene thee ijs, en deze kleur lijkt er erg veel op.


Dan een mooi zomers kleurtje, een koraal kleur: 20 Meet Me At Coral Island. En die heb ik ook al veel gedragen, en ik vind hem echt super mooi.


Als 3de heb ik een geel nagellakje: 05 Earnie & Birdy. Meestal draag ik bijna nooit gele nagellak, of iets van gele kleding. Maar deze kleur vind ik wel mooi, en vooral als je al lekker bruin bent, is deze nagellak super mooi.


Dan een beetje een winters kleurtje, een donker blauwe kleur. In nummer 410 en als naam Pool Party At Night. Deze draag ik veel in de herfst, of in de winter. Dan wil ik toch iets op me nagels hebben, maar dan doe ik niet zo heel snel een super fel kleurtje op.

 
Als laatste een lichtblauw kleurtje in nummer 540 Am I Blue Or Green? Deze kleur blauw vind ik echt heel erg mooi, best subtiel maar heel erg mooi. Ik houd niet super veel van de kleur blauw maar deze kleur vind ik echt heel mooi.

Ik had eigenlijk nog een favoriet, alleen ik weet nu niet waar dat lakje is. In ieder geval het was een donker roze kleur. Dit was het, heel erg bedankt voor het lezen, en tot snel doei doei!

dinsdag 20 augustus 2013

Naar welke grote stad zou ik nog heel graag willen?

Hoi, vandaag wil ik jullie vertellen naar welke grote steden ik nog heel graag zou willen.


1. Londen, zeker weten! Dat lijkt mij echt een super gave stad. Vooral om de winkels, en ik zou ook graag de big ben, en de Londen eye willen zien. Londen lijkt me echt super leuk, op het weer na dan misschien. En het lijkt me wel vet om One Direction te ontmoeten, niet omdat ik een directioner ben of zo. Want ik ben een belieber!


2. New-York, die stad lijkt me nog leuker dan Londen, vooral het Vrijheidsbeeld en de time square zou ik dan bezoeken natuurlijk! New-York, dat moet toch gewoon geweldig zijn? Alleen je moet wel lang vliegen, en de tickets zijn best wel prijzig. Maar ja, dat zou ik er wel voor over hebben!

3. Tokyo, het lijkt me ook een leuke stad, met al die Japanners haha. Maar ook heel erg gaaf, en leuk om te winkelen, en ook omdat ze er lekker eten hebben. En natuurlijk om wat toeristische dingen te bezoeken.


4. Stratford, niet omdat het me een mooie stad lijkt, maar misschien is het ook wel zo. Maar omdat Justin Bieber er vandaan komt natuurlijk!!! Dus daarom zou ik heel graag een keertje naar die stad willen.

En dit was het wel zo'n beetje ik kan wel nog meer opnoemen maar dit was alles wel waar ik heel graag nog een keer heen zou willen :) Bedankt voor het lezen, doei!



maandag 19 augustus 2013

Armbandjes van de Bijenkorf

Armbandjes, ik heb er altijd wel een paar om, ik vind als ik geen armbandjes om heb zo saai. Nou ja niet echt saai, maar als je wat sieraden om hebt is het toch altijd wel leuker. En nu heb ik er ook weer 2 armbandjes er bij! En dit keer van de Bijenkorf.


Als eerste dit mooie armbandje met roze steentjes en met een mooi zilver kruisje. Ik vind deze echt super mooi, en ik vind hem ook mooi te combineren bij mijn Accessorize oorbellen, haha. De combinatie samen vind ik ook mooi, de mooie licht roze steentjes met een mooi zilver kruisje.


Dan dit gele armbandje, met een soort van monstertje/robotje erop. Ik vind deze wel grappig, en mooi met het soort van gele elastiek.

De prijzen weet ik niet, anders had ik het er wel bij gezet, maar ik heb deze armbandjes gekregen dus vandaar. Bedankt voor het lezen, en tot snel doei!

zondag 18 augustus 2013

Morgen heb ik mijn eerste schooldag op de middelbare!


Morgen moet ik weer naar school, en niet terug naar m'n basisschool maar naar de middelbareschool! Ik vind het best wel spannend, maar ik heb er ook wel heel erg veel zin in. Morgen gaan we nog niet echt veel doen, maar dinsdag krijg ik mijn eerste 3 lessen, spannend! Mocht je je afvragen naar welke school ik ga? Het TheresiaLyceum. Jullie hebben misschien mijn schooltas in een artikel ook al gezien? En misschien of waarschijnlijk weten jullie ook dat ik schoolspulletjes van Miss Blackbirdy heb gekocht. Ik moet morgen 12:30 op school zijn, dus dan hoef ik niet zo vroeg op te staan voor m'n eerste schooldag, dus dat is wel fijn. Moeten jullie morgen ook weer naar school? Of ga je net als ik naar de middelbareschool voor het eerste jaar? Laat het me weten in de reacties! Bedankt voor het lezen, doei!

zaterdag 17 augustus 2013

Miss Blackbirdy




Miss Blackbirdy, ik vind het echt een leuk merk. En het is een merk die o.a schoolspullen verkoopt. En alles is in het zwart wit, en dat vind ik ook wel heel erg leuk. Het is niet saai zwartwit, maar op de schoolspullen staan dan bijvoorbeeld poppetjes of zo. Ik heb zoals jullie misschien al weten, van Miss Blackbirdy schoolspullen gekocht, en ik ben er heel erg blij mee! Ik weet niet of ze ook nog andere dingen verkopen, of alleen maar schoolspullen? Maar volgens mij alleen schoolspullen. Anyway, van Miss Blackbirdy heb ik kaftpapier gekocht, een etui, schriften en een agenda. Ik vind de naam ook al zo leuk: Miss Blackbirdy haha, en het doet me denken aan het telefoon merk Blackberry. Maar ze verkopen dit merk o.a bij de V&D en De Bijenkorf,  ik kocht al mijn Miss Blackbirdy schoolspullen bij De Bijenkorf. Maar dat maakt niet uit want qua prijs is het gewoon het zelfde. Hebben jullie nog meer vragen? Stel ze in de reacties, en dan zal ik proberen zo snel mogelijk te antwoorden! Bedankt voor het lezen, doei!

vrijdag 16 augustus 2013

Essence express dry drops

Heb jij er ook wel eens last van, dan lak je je nagels en dan drogen ze niet snel? Essence heeft er al een tijdje een oplossing voor bedacht: namelijk een drogertje voor je nagels! Ik gebruik het nu al een tijdje, en ik vind de Essence nail art express dry drops prima z'n werk doen. En het geeft ook nog is een mooie glans op je nagels, en is makkelijk met het pipetje aan te brengen. Ik merk toch dat het een best groot verschil is wanneer ik deze druppels gebruik of niet. En voor €1,99 vind ik het een goed product :) Het enige nadeel is wel dat het best snel opgaat, niet mega snel maar gewoon best snel. Maar het is wel ideaal als je je nagels hebt gelakt. En je ergens heen moet, en je bijna geen tijd meer hebt, dat je nagels toch binnen no time droog zijn!



 

donderdag 15 augustus 2013

Favorieten #5 deomerk


Dove, dat is zeker weten mijn favorieten deodorant merk. Ze hebben basic maar ook hele lekkere geuren vind ik. Ze werken goed, en ze prikken niet onder m'n oksels. Dat heb ik wel gehad met een parfum deo, maar parfum deo's werken niet zo goed. Maar hebben vooral een lekkere geur, vind ik. Maar ik ga toch liever voor een deo die een goede werking heeft, en toch een subtiel lekker geurtje heeft. Ik vond o.a Dove original en Dove beautyfinish erg prettige deo's. En vandaag kocht ik een mini deo voor in m'n schooltas. Van Dove met granaatappel en die vond ik super lekker ruiken. Dit was mijn artikel, bedankt voor het lezen, doei!

woensdag 14 augustus 2013

Roze oorbellen van Accessorize

 


Zoals ik jullie al liet zien ben ik een paar dagen terug naar Amsterdam geweest. En heb ik ook iets bij Accessorize gekocht, een super leuke winkel vind ik dat. In de V&D heb je ook een afdeling met Accessorize, maar daar ben ik niet geweest. Maar goed ik heb bij Accessorize deze oorbellen gekocht. En ja weer opnieuw lange oorbellen. Maar deze oorbellen vind ik vooral heel erg chique, en heel erg mooi met de roze details. En ze waren ook nog is afgeprijsd met 70% korting. En ze zijn ook niet zo zwaar, en ik vind het wel leuk dat ik steeds meer lange oorbellen draag! Ze waren afgeprijsd naar 1,47. En de originele prijs was rond de 4 euro nog wat.



 
Bedankt voor het lezen!

maandag 12 augustus 2013

Recept!

Hoi, vandaag heb ik een recept voor jullie van een dessertje!

Wat heb je nodig?
1 nectarine.
Vanille roomijs.
Suiker of poedersuiker.
en eventueel voor de decoratie een blaadje munt.

Hoe moet je het maken?
Als eerste snijd je de nectarine door midden. Dan haal je de pit er uit, en vervolgens leg je de nectarine op de barbeque, je laat hem 5 minuten grillen. En dan draai je hem om, en dan laat je hem nog 5 minuutjes grillen.

Dan gaan we aan de slag met het ijs. Je legt eerst de nectarine op een bord, dan doe je ongeveer 2 bolletjes vanille roomijs op je bord, en wacht je tot het een beetje smelt. En dat je het dan over je hele bord kan uitsmeren.

En nu zijn we al bijna klaar, nu pak je de suiker of poedersuiker, en strooit het een beetje op het ijs. (het mooist is om alleen op de randjes te doen).

En als je nog iets extra's wilt toevoegen voor de decoratie, pakt dan een blaadje munt, en leg het op de nectarine!
                                  
                                     En zo ziet het dessertje eruit, hoe ik het heb gemaakt.

Dit was mijn dessert receptje, ik hoop dat jullie het leuk vonden, en het zelf ook gaan maken. En tot snel weer doei!
 

zondag 11 augustus 2013

Amsterdam in foto's




Hoi iedereen. Gisteren vertelde ik jullie dat ik naar Amsterdam ben geweest, met mijn moeder. En dat ik vandaag een uitgebreid artikel zou maken over mijn dagje Amsterdam. Dus ga ik per foto iets vertellen. Dus lees snel verder!

 
Hier zat ik in de trein, op weg naar Amsterdam! Ik vind het leuk om met de trein te reizen, al doe ik het niet zo vaak.
 
 
Hier was ik bij de La Place, en dronk ik een heerlijke aardbeien smoothie. En op de achtergrond zie je iemand lopen haha.
 

 Een keertje zag ik een video van Teske op YouTube, over de opening van de Magnum Store in Amsterdam. En ik wilde het heel graag een keertje zien hoe het er uit zag en zo. En omdat ik toch in Amsterdam was, waarom toch niet? Ik heb er alleen geen eigen magnum samengesteld, omdat er een te lange rij was.


 Hier was ik in The Sting, ik koop daar nooit kleding, omdat de kleding daar meestal altijd wel iets te groot is voor mij. Maar ik vond het toch wel leuk om iets te passen, maar uiteindelijk heb ik niks gekocht. Het broekje wat ik aan had vond ik wel heel erg leuk, maar toch wel wat te groot voor mij. Maar mijn moeder heeft dat broekje wel gekocht.
 
 
 Ook ben ik naar de Bijenkorf geweest, en daar heb ik wel wat gekocht, dus daar komt nog een artikel over! Maar hier heeft een mevrouw die bij de make-up afdeling van Bobbi Brown werkte, lipgloss bij me opgedaan! Ik vond het wel heel erg leuk, en ze zocht een mooi subtiel kleurtje uit.
 
 
 Ik heb ook nog bij de Bijenkorf gegeten, dit super lekkere gerechtje met vis, aardappeltjes, zeekraal en een kommetje salade. Ik vond het echt super lekker! En daarbij als drinken: Sprite! Omg, i love Sprite.
 
 
Ik ben ook nog naar Madame Tussauds geweest, en natuurlijk ben ik met Justin Bieber op de foto geweest. Jullie weten misschien al dat ik fan van hem ben. Ik vind Justin Bieber, als pop niet echt super goed nagemaakt. En hij zit er nu ook heel anders uit, maar ik snap dat ze niet elk jaar de pop kunnen veranderen. Maar wel super leuk dat ik met hem op de foto ben geweest! I love you Justin!
 
 
Dan alweer de laatste foto, vooral een grappige vind ik zelf, deze foto maakte mijn moeder van mij in de Bijenkorf. En hoe leuk, een dokters skelet!
 
Dit was mijn artikel, dankjewel voor het lezen, en tot snel doei!