dinsdag 30 juli 2013

Favorieten kledingwinkels!

Hoi, vandaag laat ik jullie zien welke kledingwinkels mijn favorieten zijn, dus laten we beginnen!

 
Om te beginnen de Zara, ik vind het een leuke winkel met veel leuke kleren. Vooral leuke shirtjes met leuke printjes. Ik heb ook best veel kleding van de Zara, en de kwaliteit bevalt me eigenlijk altijd goed. En de prijzen zijn natuurlijk ook gewoon betaalbaar, wel iets duurder dan de H&M, maar de Zara vind ik af en toe wel iets leuker!

 
Dan de H&M, H&M vind ik ook een leuke winkel waar ik ook veel kleren van heb, en H&M is ongeveer het zelfde principe als Zara maar dan meestal iets goedkoper. De H&M collecties vind ik soms niet echt bijzonder of super leuk, maar soms hebben ze echt leuke dingen!


 


Dan nummertje 3: Qielly. Deze winkel zit bij ons op het winkelcentrum, en ze hebben er merken zoals Vingino, Outfitters Nation, geisha enz. Het is niet echt een goedkope kledingwinkel maar ze hebben echt leuke kleding. Maar als ze flinke korting hebben is het gewoon betaalbaar! Vooral DE HELFT VAN DE HELFT. P.s misschien zie je op het logo dat Qielly met puntjes op de e moet maar soms schrijven ze het ook zonder.

Dan Tezenis een winkel die ik in Italië heb ontdekt. Ik vind het echt een super leuke winkel, en heb er best veel gekocht toen ik in Italië was. En het is helemaal geen dure winkel, dus als je in Italië bent en je komt deze winkel tegen neem er zeker een kijkje! En volgens mij hebben ze deze winkel niet alleen in Italië!
 
 
 
 
 
Dan de laatste winkel: Benetton of helemaal voluit United Colors of Benetton. Die winkel vind ik ook heel erg leuk, en ik wilde er altijd heen als ik in Italië was. Maar dit jaar viel het me een beetje tegen, de collectie was op zich wel leuk, maar in mijn maat was er niet zoveel leuks. Maar de kwaliteit van Benetton is echt heel erg goed!
 
Dit was mijn artikel over mijn favorieten kledingwinkels, bedankt voor het lezen doei!
P.s Morgen weet ik niet of ik tijd heb om een artikel online te zetten. Omdat ik bijna heel de dag weg ben, maar misschien lukt het wel!





























maandag 29 juli 2013

Schoenen van Mayke

Vandaag kocht ik deze super toffe schoenen bij Mayke, de winkel waar ik mijn tkees slippers ook kocht. Ik vind deze gympen echt heel leuk en gaaf, vooral met de mooie roze kleur, en de studs. De schoenen zijn van het merk gienchi. Mayke zit in Oisterwijk, als je ooit in Oisterwijk zou komen, neem er een kijkje want het is echt een leuke winkel! Wel wat prijzig zoals ik al zei in mijn outfit of the day artikel, maar ze hebben vaak echt veel korting! En nu dus ook, en heb ik deze schoenen ook in de sale gekocht. Ze waren eerst 279,00 toen naar 149,00, en nu voor 74,50! Dus dat is een hele goede deal, vind ik. Deze schoenen hadden ze ook nog in het lichtblauw en die vond ik ook heel mooi, maar uiteindelijk heb ik voor de roze gekozen. Omdat ik toch wat meer roze kleren heb dan licht blauw, dus vandaar. Dit was mijn artikel over mijn nieuwe schoenen, ik hoop dat jullie het leuk vonden! Ik zal ook nog even de link van de website van de winkel neerzetten. En als je nog vragen hebt laat het gerust achter bij de reacties! Bedankt voor het lezen en tot snel weer! P.s zoals jullie misschien al gemerkt hebben plaats ik elke dag 1 artikel op mijn blog. Dat wil ik graag ook zo houden. Misschien komen er soms 2 artikels online, maar dat moet ik nog even kijken! De link van de website:  http://www.mayke.com/ 

















zondag 28 juli 2013

Outfit of the day

Gisteren vertelde ik jullie op mijn Victoria's Secret artikel, dat ik een outfit of the day artikel zou maken. Dus dat heb ik vandaag voor jullie gedaan, in deze outfit of the day komen veel verschillende merken of winkels voorbij, dus misschien zit er wel iets leuks voor jou tussen.


Als eerste heb ik dit topje van outfitters nation, ik vind hem echt super leuk. Het is een grijze top met de tekst Los Angels erop! Aan de achterkant zit een rits en die heeft een kleurtje in het neon geel. Dat vind ik ook zo leuk aan deze top, het geeft toch iets extra's. Ik heb hem op het internet gekocht in de sale, maar de prijs weet ik niet meer :(


 Als 2e heb ik dit korte broekje van de Zara! Hij is geel, en ik vind hem echt heel erg leuk. Er zat eerst ook een soort van stoffen bloemen riem bij, maar die heb ik er gewoon afgeknipt, omdat ik dat niet zo mooi vond. Maar voor de rest vind ik het een leuk broekje! Deze kocht ik volgensmij ook in de sale, alleen hiervan weet ik de prijs ook niet meer.
 

Dan heb ik deze neon slippers van Mayke! Dat is een super leuke schoenenwinkel in Oisterwijk, met veel bekende merken. Soms wel wat prijzig, maar ze hebben ook vaak sale, en dan kun je echt veel leuke dingen vinden. Deze slippers zijn van het merk tkees, verder kende ik het merk niet, maar ik vond deze slippers wel heel mooi. Ik heb ze ook in het grijs, en die zijn makkelijker te combineren. Maar deze kleurrijke versie vind ik wel veel vrolijker! Oh, en trouwens wil je je afvragen welke nagellak ik op heb, het is een rood lakje van de Etos. En tot slot de  prijs van deze slippers was: afgeprijsd van 59,95 naar 40,00!


 Dan de oorbellen of the day, vandaag heb ik deze roze snorretjes in, ik vind ze echt heel erg leuk! Omdat het snorretjes oorbellen zijn, en omdat ze roze zijn. Ik heb ze ook al veel gedragen. Ze komen van de DA en waren 3 of 4 euro.


En dan als laatste deze armbandjes, allebei gekregen van 2 vriendinnen. Eentje is gevlochten, en de andere is met allemaal leuke roze peace tekentjes. En ze komen allebei uit Spanje. :)

Heb je nog een vraag of wil je nog iets weten? Laat het achter bij de reacties! Bedankt voor het lezen, doei!

zaterdag 27 juli 2013

Lipglossjes van Victoria's Secret!

Al best wel lang wilde ik iets hebben van Victoria's Secret, en nu heb ik er iets van, 2 lipglossjes! Ik vind ze heel erg mooi, en ze ruiken ook zo lekker! De bruine variant is cocoalicious, en die ruikt heerlijk naar chocolade... En de gele variant is Twisted Citrus, en ruikt super lekker naar citrus. De cocoalicious lijkt wat bruin op je lippen, maar dat is het niet. Het is gewoon een hele mooie kleur. En als je zin hebt in chocolade is deze lipgloss perfect. De lipglossjes blijven ook lang zitten, dus dat is ook fijn! Verder weet ik niet of ze in Nederland te koop zijn, omdat deze uit Curaçao komen. Maar misschien op de website van Victoria's Secret of in een Victoria's Secret Store. De prijs was 8$ per stuk, dus ongeveer 6,03 in Euro's. Ik hoop dat jullie mijn artikel leuk vonden, en tot snel weer doei! P.s morgen komt er misschien een Outfit of the day artikel online, dus houd mijn blog in de gaten!








 






vrijdag 26 juli 2013

Nieuwe Oorbellen!

Eergisteren heb ik bij de Hema deze oorbellen gekocht, ik vind ze heel erg leuk! Het zijn best lange oorbellen en die draag ik eigenlijk nooit. Maar deze vind ik wel heel erg leuk en schattig. Vooral met het mooie witte roosje. Ze voelen ook helemaal niet zwaar aan of zo, dus dat is wel fijn! En voor de zomer en de lente vind ik deze oorbelletjes vooral heel erg leuk, dus kan ik ze nu veel gaan dragen deze zomer! De prijs van de oorbellen was 2,95. Bedankt voor het lezen, doei!







 

donderdag 25 juli 2013

Eerste Artikel op mijn blog Young Butterfly! Waarom ik een blog wouw beginnen?

Hoi Iedereen! Dit is mijn 1e artikel op Young Butterfly: waarom ben ik een blog  begonnen? Op een dag zat ik gewoon op Youtube, wat filmpjes te kijken. En opeens zag ik een filmpje van VeraCamilla, ik klikte erop en ik vond het eigenlijk wel heel erg leuk! En ben ik sindsdien veel filmpjes van Vera gaan kijken. Later keek ik ook filmpjes van Mascha (beautygloss) Lenette (lenette12345) en Teske (Teske de Schepper). En natuurlijk las ik ook hun blogs, en nu nog steeds! Ik wilde het zelf ook heel graag doen, dus ben ik gewoon begonnen. Ik hoop dat jullie mijn eerste artikel leuk vonden, doei!